Cauta santiere si proiecte in toata tara.

Acum poti sa cauti orice fel de proiect sau santier direct de la birou. Cu motorul de cautare Edilo, ai la dispozitie instant mii de lucrari in desfasurare, proiecte care urmeaza sa demareze sau persoanele de decizie de la un santier.

Ce este E-Santiere.ro?
Este un serviciu care vine in ajutorul firmelor de constructii si furnizorilor de solutii si materiale de constructii. Platforma E-Santiere.ro este o baza de date dinamica, in care se introduc zilnic zeci de santiere si proiecte din toata tara. De la case si vile private pana la fabrici si depozite de zeci de mii de metri patrati.

Cum apar aceste santiere si proiecte in baza de date?
Agentii nostri cauta zilnic santiere si lucrari, monitorizeaza site-uri de licitatii si autorizatiile de construire emise, strabat zeci de kilometrii si contacteaza zilnic zeci de beneficiari, proiectanti si antreprenori pentru a afla cat mai multe detalii despre noile santiere si noile oportunitati pentru Dvs. Informatiile detaliate si solicitarile de oferte sunt preluate direct de la beneficiari, proiectanti sau antreprenori si introduse in baza noastra de date pentru ca Dvs. sa aveti acces usor si direct la ele.
De asemenea o parte din proiecte ne sunt transmise chiar de catre beneficiari sau constructori, prin intermediul formularului de adaugare proiect.

Care sunt avantajele majore ale platformei?
-Informatiile sunt transmise in timp real, in maxim 24 de ore de la obtinerea lor, prin intermediul Alertei ZiInice care se transmite pe e-mail catre abonati.
-Sunteti la curent in permanenta cu noile investitii si santiere in derulare. Puteti chiar opta pentru diferite tipuri de investitii (Ex.: hoteluri, birouri, ansambluri rezidentiale.)
-Aveti datele de contact direct de la persoanele implicate in proiect.
-Puteti vizualiza solicitari mentionate de beneficiar sau constructor la momentul contactarii.
-Puteti vizualiza poze si documentatii la santierele la care sunt disponibile.
-Firmele cu mai multi agenti de vanzari pot segmenta accesul la platforma dupa: regiune, tipul de constructii, dimensiune, etc.
Pentru toate avantajele si functionalitatile platformei, asteptam sa ne contactati.

Cum pot accesa platforma?
Accesul la serviciul e-santiere.ro se face cu un Utilizator si o Parola furnizate de noi, pe baza unui abonament. Costurile abonamentelor le puteti solicita telefonic sau completand formularul de la Contact.